Servicefasiliteter i særklasse


Fremtidens leietakere forventer servicefasiliteter i særklasse. Tollgaarden transformeres nå til et topp moderne kontorbygg med alle de servicefasilitetene som moderne leietakere ønsker seg. I Tollgaarden er alt lagt til rette for en enkel og effektiv arbeidshverdag. 

Bakgård med uteservering

Utekjøkken, eventer, varmelamper og pergola.

Møte- og konferanse
Flexitorium og auditorium

Restaurant
Matboder, food court og eget amfi

Sykkelparkering 

i lyssatt tunnel. Service og reparasjoner. 160 plasser.

Service applikasjon

Entra har egen applikasjon

Dusj & garderobe

Håndkleservice og digitale garderobeskap

Kaffebar

Åpent ut mot plassen

Illustrasjoner av servicefasiliteter i Tollgaarden

Illustrasjon: Restaurant
Illustrasjon: auditorium/fleksitorium
Illustrasjon: Atrium

Enklere hverdag med Entra service-app

Alle brukere av Entras bygg skal oppleve en enkel og effektiv arbeidshverdag. Dette er svært viktig for oss, og derfor har vi utviklet en egen service-app som sparer brukerne for både tid og energi. 

Vi har smarte bygg, og vi har smarte telefoner. Vi kobler nå disse to sentrale delene av våre liv sammen i en smart service-app som lar brukerne av våre bygg ta kontroll over egen arbeidshverdag. Service-appen gjør ikke bare livet i våre bygg enklere, den legger også til rette for bedre og mer samhandling mellom byggets brukere. 

Appen er svært praktisk i brukt og gir byggets brukere mulighet til å booke en rekke tjenester. For eksempel kan medarbeidere som jobber på et felles prosjekt booke skrivebord ved siden av hverandre. Har du en favorittplass kan du selvfølgelig også booke denne. Du kan også booke møterom, tid i treningsrommet, sykkel fra sykkelpoolen eller parkering. Appen lar deg også registrere besøkende, slik at innsjekk går raskere. 

I tillegg kan du hente ut mye praktisk sanntidsinformasjon om bygget. For eksempel kan du sjekke om det er kø i personalrestauranten og dermed velge å utsette lunsjen til køen er mindre. Du kan også bestille lunsj eller møtemat direkte til kontoret og møterommet. Appen lar deg også justere lyset på ditt skrivebord, slik at du får de lysforholdene du trives best med. 

Service-appen har allerede blitt testet ut i flere av Entras bygg, og tilbakemeldingene er svært positive. 

Entra sin serviceapplikasjon