Tollgaarden – tett på landets hovedpulsåre

Med kun noen hundre meter fra landets største kollektive knutepunkt, Oslo S, skal det godt gjøres å slå Tollgaarden på beliggenhet.

I en fersk undersøkelse utført av Malling & Co svarer 850 ansatte i norske bedrifter at beliggenhet, reisetid, tilgjengelighet og offentlig kommunikasjon er prioritet nummer én i valg av fremtidige kontorlokaler. 

Tollgaarden ligger kun noen hundre meter fra Oslo S, og har med det en av hovedstadens aller beste og mest sentrale beliggenheter. Her møtes tog, t-bane, Flytog, trikk og busser, som gir bygget en tilgjengelighet de fleste kan se langt etter. Samtidig er bygget tett på alt av sentrums servicetilbud, og på andre siden av jernbanesporet ligger Barcode.

TOLLGAARDEN HAR EN SVÆRT SENTRAL BELIGGENHET MED KORT AVSTAND TIL OSLO S.

Samling rundt Oslo S

Området rundt Oslo S står foran en fantastisk utvikling og vil i løpet av noen år bli ett av de mest attraktive områdene i Oslo.

Leiemarkedet har de siste årene sett en betydelig flyttestrøm til sentrum. En rekke store selskaper velger nettopp sentrum foran andre beliggenheter. Barcode har vært, og er, en viktig motor i denne utviklingen. Eksempler på virksomheter som har valgt å flytte til området er Deloitte, DNB, PWC, Gjensidige, Microsoft og TV2.

Nå er det området rundt Oslo S som står for tur. Thon rehabiliterer Gunerius-kvartalet, Oslo Areal planlegger å rive Galleri Oslo og bygge nytt. I tillegg planlegger Bane NOR Eiendom, som eier Oslo S-bygget og hele togarealet, en total ombygging med nye næringsbygg, samt å legge toget under bakken.

I tillegg til Tollgaarden står Entra også bak totalrehabiliteringen av Stenersgata 1-3 og Oslo Solar på Vaterlandstorget. Her kommer kanskje Oslos høyeste bygg på 117 meter, med et solcelletak på hele 8.300 kvadratmeter.

Mye av det fremtidige Oslo skapes nå, i dette området.
Vil du være med på reisen?